Reparatie/onderhoud

Werkplaats en reparatie LMB Heino Magazijn en onderhoud LMB Heino

Landbouwmechanisatie Heino is een allround reparatiebedrijf voor de agrarische sector in de breedste zin van het woord. Wij beschikken over een professioneel ingerichte werkplaats toegespitst op u als moderne ondernemer in de agrarische sector.

Onderhoud aan tractoren/werktuigen

Voor reparatie en onderhoud, ongeacht het merk, bent u bij ons aan het juiste adres. Persoonlijk overleg met u als klant staat bij ons voorop. Wij staan voor storingen 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor u klaar.

In ons magazijn vindt u een ruim assortiment aan vervangingsdelen zoals cyclomaaiermessen en tanden voor hooibouwmachines, tractorlakken, oliën, vetten en agrarisch aanverwante artikelen.

Hydrauliek service

Wij beschikken over een ruim assortiment slangen en appendages, zodat wij vrijwel elke hydrauliekslang voor u kunnen persen.

Bandenmontage

Onze werkplaats is tevens uitgerust met een Modolfo banden(de)monteer apparaat. Hiermee kunnen wij uw landbouwbanden snel en efficiënt repareren. Ook voor het monteren van nieuwe banden kunt u bij ons terecht. Vraag vrijblijvend naar onze scherpe prijzen voor nieuwe banden.