Header logo - LMB Heino
Service nodig?
0572 36 68 60
Onderdelen nodig?

Irrifrance

Specialist in beregeningshaspels
Irrifrance is een merk wat al sinds de jaren ’70 beregeningshaspels in eigen huis fabriceert. Deze haspels in combinatie met hun (eenvoudig te bedienen) beregeningscomputers, staan bekend om hun efficiënte beregening. Deze haspels zijn erg in trek bij agrarische bedrijven die veel (moeten) beregenen, vanwege de zeer goede bouwkwaliteit en duurzaamheid.

Productie en Distributie
Door gebruik te maken van de beste materialen en moderne productietechnieken bent u verzekerd van een kwalitatief goede constructie. Irrifrance produceert zelf alle PE-slangen volgens strengste CE- norm. De kwalitatief zeer goede constructie en PE-slang verzekerd een lange levensduur van de Irrifrance beregeningsmachines. De computergestuurde machines maken de slang met een constante wanddikte en diameter waardoor een lange levensduur gegarandeerd wordt.
De Irrifrance beregeningshaspel wordt compleet van chassis tot PE-slang geproduceerd in de fabriek te Paulhan. Kenmerkend voor de Irrifrance beregeningsmachine zijn de brede, gesloten drum met een grote diameter, waardoor de slang niet te kort gebogen wordt. De zijwanden ban de drum zijn geperst uit gegalvaniseerde staalplaat voor extra stevigheid. Alles wordt geproduceerd door middel van laser- en lasrobottechniek.
Voor distributie van de beregeningsmachines maakt Irrifrance gebruik van een uitgebreid dealernetwerk verspreidt over de gehele wereld.
LMB Heino is voor Oost-Nederland uw dealer voor alle producten van Irrifrance.

Meer weten over het productaanbod van Irrifrance?

Op zoek naar een machine van Irrifrance? Wij helpen u graag bij de aankoop van uw Irrifrance machine.