Header logo - LMB Heino
Service nodig?
0572 36 68 60
Onderdelen nodig?

Grondverzet

We begrijpen dat grondverzetbedrijven vaak behoefte hebben aan betrouwbare en efficiënte machines zoals shovels en wielladers. Daarom werken wij met gerenommeerde merken zoals Volvo en Giant om ervoor te zorgen dat onze machines voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Volvo

LMB Heino is voor een groot deel van Overijssel de Volvo compact specialist. Volvo is een vooruitstrevende fabriek, die veel investeert in de nieuwste ontwikkelingen. Onze verkopers denken graag met u mee om zo de juiste machine te vinden die het best past bij uw wensen. Voor meer informatie bel met Hinse via 06 57879038.

Volvo

Giant

Giant Tobroco

LMB Heino is dealer van Tobroco Giant machines en aanbouwdelen. Wij repareren, onderhouden, verhuren en verkopen shovels, wielladers en verreikers. Onze verkopers denken graag met u mee om zo de juiste machine te vinden die het best past bij uw wensen. Voor meer informatie bel met Hinse via 06 57879038.

Verhuurservice

Bij onze verhuurservice staan we klaar om u te voorzien van hoogwaardige apparatuur die aan uw specifieke behoeften voldoet. Onze shovels en wielladers zijn zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor optimale prestaties en betrouwbaarheid. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten zodat onze machines voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Of u nu een kleine klus heeft of een grootschalig project, wij hebben de juiste apparatuur voor u beschikbaar.

Reparatie en onderhoud

Voor onderhoud en service van uw Volvo of Giant grondverzet machines bent u bij LMB Heino aan het juiste adres, óók op locatie. Wij beschikken over jarenlange ervaring en werken met originele Volvo en Giant onderdelen. Voor meer informatie kunt u onze werkplaats bereiken op 06 29072484. Ook via whatsapp of werkplaats@lmbheino.nl

Verkoop

Uit op ongekende tractie en stabiliteit in lastig terrein? De Volvo compact wielladers zijn uitgerust met knikbesturing (stuurhoek 2x 19°) en kunnen ca. 10° pendelen. Ter verbetering van de tractie in lastige terreinomstandigheden zijn machines uitgerust met een 100% differentieelslot. Manoeuvreer veilig op krappe werklocaties dankzij het compacte design van de Volvo compact wielladers.

Het ruime assortiment van Giant werktuigen zorgt ervoor dat alle werkzaamheden met één machine uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor zijn Giant machines het hele jaar door te gebruiken voor allerlei soorten werkzaamheden.