Header logo - LMB Heino
Service nodig?
0572 36 68 60
Onderdelen nodig?

Over ons

LMB Heino BV is een jong en dynamisch bedrijf voor mechanisatie, grondverzet en industrie waar persoonlijk contact en snelle service voorop staat. Wij staan ten alle tijden voor u klaar om reparaties en onderhoud te verrichten aan uw machines in onze werkplaats of we komen met één van onze servicebussen op locatie. Wij beschikken over een professionele modern ingerichte werkplaats met up-to-date diagnose apparatuur om uw machines uit te kunnen lezen. 

Tractoren verkopen en onderhouden wij van de merken Case IH en Steyr. Voor verkoop, service en ondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres. Onze goed opgeleide monteurs lossen elke voorkomende storing in deze CNH merken vakkundig voor u op.

Daarnaast beschikt LMB Heino continu over een ruime voorraad gebruikte shovels, wielladers, kranen, tractoren en werktuigen.

In de afgelopen tien jaar hebben wij ons ontwikkeld als een waardige service partner voor onze klanten. Onze klanten zijn land- en tuinbouwbedrijven maar ook de transportsector en industrie weten ons te vinden.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Over ons