Header logo - LMB Heino
Service nodig?
0572 36 68 60
Onderdelen nodig?

Onderhoud en ontzorgen

In onze werkplaats zijn alle faciliteiten voorhanden om uw machines te repareren en onderhouden. Variërend van elektronische storingen, diagnose aan elektronische en hydraulische systemen tot constructiewerkzaamheden en het repareren van hydrauliek slangen in ons uitgebreide hydrauliek magazijn.

Onderhoud

Werkplaats algemeen

Voor reparatie en onderhoud, ongeacht het merk, bent u bij ons aan het juiste adres. Persoonlijk overleg met u als klant staat bij ons voorop. Wij staan voor storingen 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor u klaar.

In ons magazijn vindt u een ruim assortiment aan vervangingsdelen zoals cyclomaaiermessen en tanden voor hooibouwmachines. Voor tractoren hebben we gangbare onderdelen op voorraad. In onze winkel vindt u tractorlakken, oliën, vetten en agrarisch aanverwante artikelen.

Hydrauliekafdeling

Wij beschikken over een ruim assortiment slangen en appendages, zodat wij vrijwel elke hydrauliekslang voor u kunnen persen.

Onderhoud
Onderhoud

Bandenapparaat

Onze werkplaats is tevens uitgerust met een Modolfo banden(de)monteer apparaat. Hiermee kunnen wij uw landbouwbanden snel en efficiënt repareren. Ook voor het monteren van nieuwe banden kunt u bij ons terecht. Vraag vrijblijvend naar onze scherpe prijzen voor nieuwe banden.

Vermogentester

Tevens kunnen wij een vermogenstest voor uw trekker uitvoeren. Hiermee kunnen wij het vermogen, maximale koppel en het koppelstijging meten. U heeft dan een prima beeld van uw trekker of deze bijvoorbeeld wel het voorgeschreven vermogen heeft. Te veel of te weinig vermogen in uw trekker kan in beide gevallen onnodig brandstof verbruik opleveren. Ook kunnen wij met de vermogenstest uw trekker belasten om de motorkoeling te controleren, om eventuele motorschades tot een minimum te beperken.

Tenslotte bestaat er de mogelijkheid foutcodes uit te lezen of calibraties van de transmissie, motor of hefinrichting uit te voeren. Hiervoor beschikken wij over geavanceerde up-to-date diagnose apparatuur.

Onderhoud